Pričetek: Sobota, 20.06.2020, ob 17.00
Lokacija: Terasa Kavarne Layer

ETNO BANDA POSEBEN GUŠT (dodan termin!)

koncert

Etno banda Poseben gušt
Koncert poezije Iztoka Mlakarja
Terasa Kavarne Layer / Stolp Škrlovec (v primeru slabega vremena)
Sobota, 20. 6.
ob 17.00 in 
ob 20.00 (Razprodano v predprodaji; v primeru lepega vremena in koncerta na terasi, bomo v redno prodajo dali še 20 kart, rezervacija teh ni možna)
 
Vstopnina: 10 eur v predprodaji / 12 eur na dan dogodka 
 
Vstopnice lahko po predprodaji ceni rezervirate na rezervacije@layer.si do petka, 19. 6., do 14. ure. Zaradi lažjega sledenja navodilom NIJZ dopišite, koliko vas bo iz istega gospodinjstva/prijateljskega kroga. Omejeno število vstopnic je posledica ukrepom NIJZ.
 
Koncert poezije Iztoka Mlakarja v izvedbi Etno bande Poseben gušt
 
 
Opus Iztoka Mlakarja je danes poznan že vsem. Njegova poezija nam je silno blizu, saj govori o ljubezni, ljudskih prigodah, jedeh, vinu, politiki, ne manjka pa niti zgodb o boju za delavske pravice in težkemu življenju upornih kmetov. Koncerti Iztoka Mlakarja so zelo zaželeni in vedno bliskovito razprodani. Etno banda Poseben gušt se je kot duet impresivnega opusa lotila že pred trinajstimi leti, sedem let kasneje pa sta se kitaristu in interpretu pridružila še harmonikar in kontrabasist. Njihove interpretacije so neverjetno avtentične, in navdušijo tako ljubitelje kot še nepoznavalce, ki lahko poezijo Iztoka Mlakarja končno doživijo v živo.
 
Etno banda Poseben gušt so:

- Aleš PLUT (glavni vokal, tolkala)

- Tomaž ŠULN (kitara, tamburin in spremljevalni vokal)

- Marko ŠUŠTERŠIČ (harmonika in spremljevalni vokal)

- Tomaž ZORKO (kontrabas in spremljevalni vokal)