Pričetek: Ponedeljek, 15.08.2022, ob 23:59
Lokacija: Layerjeva hiša

ODPRT POZIV _ KRANJ FOTO FEST

festival

Kranj Foto Fest
 
Med 24. avgustom in 25. septemberom 2022 bo v Kranju potekal mednarodni festival fotografije Kranj Foto Fest. V tokratni ediciji se festival posveča temi »Dom: prostor prehoda«.
 
 
Kaj je dom?
Je dom tukaj ali nekje drugje?
Kam spadam?
 
Ker bi radi, da pogled na temo osvetlite tudi prebivalci Kranja ter nam poveste, kaj je “dom” za vas, vas vabimo, da nam na e-mail naslov info@kranjfotofest.org do vključno 15. avgusta pošljete 5 fotografij na omenjeno temo.
 
Kakšne fotografije iščemo? 
Fotografije vsega tistega, kar je dom za vas. To je lahko vaša hiša; lahko so podobe vaše družine; tradicionalna oblačila, ki vas spomnijo na dom; prostor v naravi, kjer se počutite domače; morebiti vaši prijatelji; najljubša knjiga; kotiček, kjer zjutraj pijete čaj; abstrakcija tistega, kar vam pomeni dom ...
 
 
*Navodila za prijavo:
Prijavijo se lahko prebivalci Mestne občine Kranj (prebivalci s stalnim ali začasnim prebivališčem, poziv je odprt za vse skupnosti).
Poimenovanje prijave (e-mail): KFF 2022 / Kranj_Ime_Priimek
Prijava naj vsebuje: Ime in Priimek, naslov in telefonsko številko, fotografije
Format fotografij naj bo v kvaliteti za projekcijo, torej višje resolucije. Svetujemo: 1080 px po krajši stranici, jpg.
Pošljete lahko največ 5 fotografij, ki odražajo temo.
Fotografije bo ekipa festivala pregledala in izbrala tiste, ki bodo postale del večernih projekcij, ki bodo potekale med 25. in 27. avgustom 2022 v starem mestnem jedru Kranja.
 
S prijavo soglašate, da so vaše fotografije lahko predstavljene v obliki projekcije v sklopu festivala Kranj Foto Fest, kot tudi na spletni strani in socialnih omrežjih Kranj Foto Festa. S prijavo zagotavljate, da so fotografije, s katerimi se prijavljate, vaša last in imate zanje vsa dovoljenja. Če so na fotografijah otroci, zagotavljate, da imate za objavo dovoljenje staršev ali skrbnikov.
 
Več o festivalu: https://kranjfotofest.org/
Za več informacij pišite na e-mail naslov info@kranjfotofest.org
 
Vabljeni k sodelovanju!