Pričetek: Ponedeljek, 22.05.2017, ob 17:00
Lokacija: Layerjeva hiša

Delavnica fermentacije z divjimi kvasovkami

delavnica

 

V ponedeljek, 22. maja, od 17. do 19. ure, vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici fermentacije z divjimi kvasovkami. Mentor delavnice je Domen Kavčič.
Divje kvasovke so povsod okrog nas: v nepasteriziranem medu, na cvetovih in plodovih bezga, lubju breze, brinovih jagodah in storžih iglavcev ... Naučili se bomo pripraviti kvasni nastavek in z njim naredili brezalkoholne osvežilne pijače z mehurčki, veganski sončnični jogurt in kvasec za peko palačink in kruhkov. Za res polne okuse fermentiranih sestavin bomo počakali 2 dni – prva divja večerja se bo odvila v sredo, 24. maja, od 17. do 19. ure. Rezervacije za delavnico in / ali večerjo nam posredujte na rezervacije@layer.si.

 

Delavnica poteka v sklopu kulinarične rezidence, ki se bo odvijala v Layerjevi hiši, več o dogodku si lahko preberete tule.

 

DELAVNICA JE ZAPOLNJENA!