Pričetek: Torek, 27.06.2017, ob 20.30
Lokacija: Layerjeva hiša

Teo Collori in Momento Cigano - ODPADE ZARADI BOLEZNI

koncert

Spoštovani!
 
Žal vam moramo sporočiti, da koncert Tea Collorija z Memento Cigano zaradi bolezni v bendu odpade. Ko bo znan nadomestni datum, vam bomo sporočili, predvidoma pa se koncert premika na jesenski čas.
 
Opravičujemo se vam za nevšečnost,
hvala za razumevanje!
 
VSTOPNICE: Tisti, ki ste vstopnice kupili v predprodaji, boste dobili vrnjen denar. Prosimo, oglasite se v kavarni Layerjeve hiše z računom, ki ste ga dobili ob nakupu. V primeru nejasnosti pokličite na 031 279 331 (Zala).
 
---
 
Teo Collori in Momento Cigano je skupina, ki igra izvrstno mešanico romske in plesne swing glasbe. Gre za projekt, kjer se nostalgija prepleta z novimi zgodbami, saj fantje izvajajo svežo avtorsko glasbo v stilu, ki nas popelje v obdobje salonov, cigar, charlestona in lakastih čevljev. 
 
Zasedbo sestavljajo akademsko izobraženi glasbeniki, ki sicer v svoji pop različici nastopajo kot spremljevalna zasedba pri vsem znanemu Magnificu.
 
Njihova prva plošča Hot Club Piran je bila izbrana za "Album leta 2015" na glasbenem portalu Muzikobala, v letu 2016 pa so njihovo kvaliteto prepoznali tudi v Ameriki, kjer so ploščo izdali na svetovno znani založbi Lowtemp.
 
Kitara: Teo Collori
Violina: Matija Krečič
Klarinet: Matej Kužel
Bas: Jan Gregorka
Kitara: Metod Banko
 
 

Vstopnina:

7 € predprodaja (kavarna Layer in rezervacije@layer.si)

10 € na dan koncerta

 

Koncert zaradi bolezni odpade. Opravičujemo se vam za nevšečnost.